Consulting

action = "tuotteet.php"

Motus Strenght Mens Obsidian Gray 309490-15

Motus Strength on ensimmäinen koskaan valmistettu nollakorkoinen paljasjalkavoimaharjoittelujalkine ja ensimmäinen Vivo uuden huipputason suorituskykyvalikoimassamme.


Se on suunniteltu luonnolliseen liikkumiseen korkean intensiteetin harjoitusten aikana, tarjoten lisää suojaa ja vakautta ilman, että paljasjalkatuntuma kärsii. Tule vahvaksi, kestäväksi, pidennä elinikääsi ja vapauta superluonnollinen potentiaalisi.


VALITTU MAAILMAN PARHAAKSI MINIMALISTISEKSI HARJOITTELUKENGÄKSI MEN’S HEALTH -LEHDESSÄ


MOTUS STRENGTH POHJALLINEN

Parannettu pito tehokkaaseen harjoitteluun.


ORTHOLITE SISÄPOHJALLINEN

Active Ortholite Performance -sisäpohja on valmistettu 98 % kierrätetystä PU-vaahdosta, mikä auttaa vähentämään jätettä ja neitseellisten muovien käyttöä.


HENGITTÄVÄ VERKKOMATERIAALI

Hengittävä, kevyt ja mukava.


VEGAANI

Kaikkien Vegan-tuotteidemme päämateriaalit ovat synteettisiä eikä niitä ole johdettu eläimistä. Meillä ei ole (vielä) tarvittavaa läpinäkyvyyttä kaikkien näissä tuotteissa käytettyjen pienten komponenttien (kuten liimojen ja väriaineiden) tuotantoprosessista varmistaaksemme, että ne täyttävät vegaaniset parhaat käytännöt. Vaikka uskomme, että kengät ovat vegaanisia, emme vielä pysty takaamaan sitä täysin ja haluamme olla täysin avoimia.


PAINO

Perustuu yhteen kenkään miesten koossa: EU 42 | UK 8 | US 9 282g

Koot ja saatavuus

Kokos: Notice: Undefined offset: 0 in /webdata/www/html/btukku/tuote.php on line 512 Call Stack: 0.0017 366000 1. {main}() /webdata/www/html/btukku/tuote.php:0

Sinulla ei ole oikeuksia nähdä varastosaldoja tai tilata tuotetta!

Hae tunnuksia, nähdäksesi tuotteet ja tilataksesi

Vivobarefoot