Consulting

action = "tuotteet.php"

Movel Black BA-8592260

"Movel" on Ballopin uusi paljasjalkakenkä vapaa-ajalle kesälle 2024.

Se tekee vaikutuksen erittäin kevyellä tuntumalla ja ohuesta kudotusta kankaasta valmistetusta päällisestä, joka on miellyttävän joustava ja hengittävä.


Nauhoitus varmistaa optimaalisen tuen joustavuuden lisäksi. Barefoot 2-ulkopohja (kuten ulkoilumalleissa Barefoot 1-ulkopohja) on mallinnettu jalan luonnollisen muodon mukaan. Se on myös klassinen paljasjalkakenkä, jossa jalat tuntuvat mukavilta: leveä kärkiosa, nollakorko ja erittäin ohut, joustava pohja, jonka avulla tunnet maan hyvin.


Ballop tarjoaa Movelin kanssa kaksi erilaista pohjallista: mukavuuspohjallinen (5 mm) ja minimalistinen pohjallinen (3 mm), joten se on ihanteellisesti räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin.


Materiaalit ja ominaisuudet:

Päällinen: 75% verkko (60% polyesteri, 40% elastaani), 25% mikrokuitu

Pohjalliset: 1: EVA-vaahto, verkko (polyesteri) 2: selluloosa, kalsium

Ulkopohja: Kumia

Leveä varvastila

Zero-drop

Erittäin kevyt


Hoito-ohjeet:

Puhdistaaksesi kengät, pyyhi ne varovasti kostealla liinalla. Vältä voimakkaiden kemikaalien tai hankaavien puhdistusaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaaleja. Säilytä kenkiä viileässä ja kuivassa paikassa suoralta auringonvalolta suojattuna. Vältä raskaiden esineiden asettamista kenkien päälle niiden muodon säilyttämiseksi.

Koot ja saatavuus

Kokoo: 35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Sinulla ei ole oikeuksia nähdä varastosaldoja tai tilata tuotetta!

Hae tunnuksia, nähdäksesi tuotteet ja tilataksesi

Ballop