Consulting

action = "tuotteet.php"

PRIMUS TRAIL III SG WOMENS OBSIDIAN 206235-01

Primus Trail III SG Womens

Odotettu uusi SG! 

Valitse off-road reitit tien sijasta!


Kierrätysmateriaaleista valmistettu uusi Trail III SG on parasta barefoot-pitoa maasto-olosuhteisiin. Pitävästä kumista valmistettu SG-pohja on ihanteellinen pehmeään maaperään kuten mudalle, nurmikolle ja hiekalle ja siksi onkin mm. polkujuoksijoiden, frisbeegolffareiden ja vaeltajien keskuudessa äärimmäisen suosittu.


Kenkien päällinen on nopeasti kuivuvaa ja hengittävää verkkokangasta. Se on suunniteltu asettumaan jalkapöydän päälle napakasti ja täten estää kivien yms. pääsyn kengän sisään.


Parasta pitoa barefoot tuntumalla!

  • Agressiivinen SG-pohjakuvio yhdistettynä pehmeään kumiseokseen tarjoaa parasta pitoa haastaviin olosuhteisiin, joissa perus lenkkarit eivät pärjää!
  • 2,5 mm pohja + 5 mm pohjan kuviointi on suunniteltu antamaan maksimaalinen pito ja tuntuma maastossa, joka on pehmeää. Pohjan kuviointi jatkuu myös sivuille, joten kenkä ei pääse lipsumaan teknisissäkään asennoissa
  • Valmistettu Vietnamissa, hyödyntäen kierrätysmateriaaleja
  • 100% vegaaniset kengät
  • Bloom Performance -pohjallinen koostuu erittäin vaahdosta, joka on valmistettu leväbiomassasta. Se on ensimmäinen kestävä vaihtoehto synteettiselle ja petrokemialliselle EVA-vaahdolle.


KENKIEN HUOLTO

Kenkien kestävyyttä ja värien säilymistä voit parantaa suojasuihkeilla ja kyllästeillä.


Kenkiä ei saa konepestä ja käsinpesuun suositellaan kenkäsaippuaa kuten Pedag Clenseria

Koot ja saatavuus

Kokos: 35
36
37
38
39
40
41
42
43

Sinulla ei ole oikeuksia nähdä varastosaldoja tai tilata tuotetta!

Hae tunnuksia, nähdäksesi tuotteet ja tilataksesi

Vivobarefoot