Consulting

action = "tuotteet.php"

TRACKER FOREST ESC WOMENS FOREST BRACKEN 209161-01

Vaelluskenkä todellisille seikkailijoille!

Tracker Forest ESC on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa luonnon kanssa, jolloin voit muodostaa yhteyden äärimmäisiin metsä- ja maasto-olosuhteisiin, joita luonto tarjoaa. Koe vaellus sellaisena, kuin sen pitäisi tuntua. Luotu yhteistyössä Wild Humanin ja Independent Adventurerin erämaa-asiantuntijoiden kanssa.

Jalan muotoiset kengät (ei kenkien muotoiset jalat)

LEVEYS mahdollistaa optimaalisen tasapainon

OHUUS antaa sinun tuntea enemmän

JOUSTAVUUS pitää liikkeen luonnollisena

"Sandwich"-verkkovuori antaa ilman liikkua vapaasti kengän ympärillä ja pitää kosteuden poissa iholta, kuljettamalla sitä ulos nahan huokosten tai kaulusaukon läpi, jotta jalkasi voivat hengittää. Suunniteltu kuivumaan nopeammin kuin kalvolliset vaelluskengät.

Michelinin © ESC Sole tarjoaa äärimmäistä pitoa. Korkean suorituskyvyn kumi ja off-trail-kuviointi maksimoi tuntuman, joustavuuden ja pidon. Pohjan kuviointi on suunniteltu pitämään nousuissa, laskuissa, kuivalla, märällä, kovalla ja pehmeällä. Pohja sopii kaikkeen maastoon erinomaisesti.

HUOMAUTUS Tracker Forest ESC-kengissä ei ole perinteistä vettähylkivää kalvoa, mutta sen sijaan se asettaa hengittävyyden ja monipuolisen säänkestävyyden kaiken suunnittelun keskiöön. Sandwich-verkkovuori yhdistettynä hyvin mehiläisvahalla (esimerkiksi Metsämiehen Perkele) käsiteltyyn Wild-hide nahkaan pitää nahkan luonnollisesti vettähylkivänä, mutta hengittävänä.

Säännöllisellä vahauksella ja asianmukaisella käsittelyllä parannat kenkien kestävyyttä ja vettähylkivää.

  • Michellin © Esc Sole tarjoaa äärimmäistä pitoa korkean suorituskyvyn kumilla ja aggressiivisella off trail -kuvioinnilla. 2,5 mm: n pohja ja 7 mm: n kuvioinnin korkeus on suunniteltu maksimoimaan maan tuntuma ja pito vaativimmissakin ympäristöissä.
  • Valmistettu uusiutuvista luonnonmateriialeista
  • Valmistettu vettähylkivistä rakenteista ja imemättömistä materiaaleista.
  • Valmistettu luonnollisesti arpeutuneesta nahasta, joka on peräisin vapaasti vaeltavasta karjasta, joka on hankittu pienviljelijöiltä.

Koot ja saatavuus

Kokos: 35
36
37
38
39
40
41
42
43

Sinulla ei ole oikeuksia nähdä varastosaldoja tai tilata tuotetta!

Hae tunnuksia, nähdäksesi tuotteet ja tilataksesi

Vivobarefoot